WIE ZIJN WIJ

Mijn naam is Sonja en ik woon samen met mijn man Ruud in een heel mooi en rustig deel in Centre Frankrijk genaamd INDRE. Nadat ik 34 jaar op kantoor heb gewerkt en er eindelijk achter kwam dat het leven veel meer biedt dan vier muren, besloten we ‘het roer om te gooien’. Topfuncties en topsalarissen werden ingeruild voor vrijheid en gezondheid
En vrijheid is er ! In de lente van 2012 zijn we een kleine, respectvolle camping in L’Indre Frankrijk begonnen. Precies wat we willen … Camping & Glamping La Papillon Colibri is ‘geboren’.
Indre bevindt zich in Centre France en wordt het gebied van HARMONIE genoemd.IMG_4120

De lokale bevolking leeft mèt de natuur en is verbonden mèt elkaar. Dit brengt een warmte voor elkaar met zich mee, dat zich kenmerkt door behulpzaam zijn naar elkaar en het hebben van respect voor elkaar. Het energieniveau is er hoog en positief. De mensen luisteren naar elkaar en voelen elkaar aan.

Voor ons de reden om hier een kleine, rustige camping te beginnen met 6 mooie plekken in de glooiende heuvels, tussen bomen, zonnebloemen en witte koeien. Er kan gebruik worden gemaakt van een staanplaats voor caravan of tent, een tweepersoons zwembadkamer, maar ook van een luxe grote ingerichte safaritent of chalet. Eten is zoveel als mogelijk biologisch en E-stoffen worden zoveel mogelijk vermeden. Er is een zoutwaterzwembad en de grote afsluitbare partytent maakt het ook voor groepen mogelijk activiteiten te verrichten.

Buiten mijn academische management- en psychologiestudie en vele andere rationele opleidingen, heb ik diverse studies op lichaams- en energetisch gebied gedaan. Ik ben o.a. Nederlands erkend sportmasseur, gecertificeerd voetzônereflextherapeut, dorn- en breussmasseur en Quantum touch® en Reset Touch therapeut. Ik heb mijzelf gespecialiseerd om samen met u de cellen energetisch te ‘transformeren’. Die energie, die wij allemaal al als foetus hadden, wordt met deze pijnloze behandeling opnieuw opgewekt. Met andere woorden: oude niet meer bruikbare energie wordt omgezet in nieuwe jonge energie.

Het lichaam reageert zelf òf en hoe genezing wordt ingezet: met totale ontspanning of afnemen van zelfs chronische pijn en zelfs het terugkeren van uitgevallen functies. Ons lichaam reageert zeer goed op deze zachte en ongevaarlijke techniek. Heel mooi en heel bijzonder. Na een behandeling voelen de meeste mensen zich totaal ontspannen en nemen kwalen en pijnen af, zelfs klachten waarmee mensen ‘maar mee moeten leren leven’.

Mail of bel gerust met vragen of voor informatie: +33.254.311884

U bent welkom!